Terug naar het overzicht

Verkiezing De Beste Buur 2022

MDF buurtbemiddeling en Wijkgericht Werken van de gemeente Dronten organiseren voor de zevende keer de verkiezing “De Beste Buur.“ Buren met een gouden randje. Zo een die we allemaal willen hebben, die zetten we graag ‘in het zonnetje’. Nomineren kan tot 9 januari 2023.

Er wordt een oproep gedaan aan alle inwoners van de gemeente Dronten. Is jouw buur de held van de straat? Staat hij of zij altijd voor jou en/of anderen klaar? Of is het jouw buur die zorgt voor saamhorigheid? Nomineer hem of haar dan voor de verkiezing ‘De Beste Buur 2022’. De genomineerden maken naast de titel De Beste Buur, kans op een drie-gangendiner voor twee personen bij restaurant Moellies in Dronten.

MDF buurtbemiddeling en Wijkgericht Werken van de gemeente Dronten helpen graag om jouw buur eens in het zonnetje te zetten.

Nomineren kan tot 9 januari 2023
Iedere inwoner van de gemeente Dronten kan zijn of haar buur nomineren voor ‘De Beste Buur’. Stuur voor 9 januari een e-mail met motivatie naar buurtbemiddeling@mdflevoland.nl. Begin 2023 wordt de winnaar bekendgemaakt.