Actueel

RSS

Update woning Dahliastraat

Na een explosie in de Dahliastraat eind mei heeft burgemeester Gebben, in nauw overleg met de politie en het Openbaar ministerie, besloten de woning voor twee weken te sluiten.

Uitnodiging Veteranenavond 2024

Uitnodiging voor de in de gemeente Dronten woonachtige actief dienende en post-actieve veteranen

Week van het buitengebied

Van 10 tot en met 14 juni 2024 is het de Week van het buitengebied. Dit buitengebied is helaas aantrekkelijk voor criminele activiteiten. Door het beperkte toezicht en grote anonimiteit, krijgen criminelen de kans om ongestuurd hun gang te gaan.

Europese Parlementsverkiezingen 2024 - Opkomst 46,78%

Vandaag zijn de verkiezingen voor het Europees Parlement. Én elke stem telt, stemmen dus!

Sluiting woning Dahliastraat

Burgemeester Gebben heeft in overleg met de politie besloten de woning aan de Dahliastraat waar een explosie heeft plaatsgevonden voor twee weken te sluiten.

Inwoners van Gemeente Dronten verruilen tegels voor gratis plantenpakket

Afgelopen zaterdag hebben zo’n 120 inwoners uit Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant een stuk betegelde tuin vergroend met gratis plantenpakketten. Deze tegelruilactie werd georganiseerd door IVN Flevoland, Gemeente Dronten en OFW.

Gemeente Dronten en bewindvoerders bekrachtigen goede samenwerking met overeenkomst

Hulp aan inwoners met geldzorgen is voortaan handiger, sneller en duidelijker geregeld. Gemeente Dronten heeft samen met bewindvoerders van kantoren waarmee zij al contact hebben een samenwerkingsovereenkomst opgesteld.

Gedenkplek Wilhelminabos hersteld

Vandaag is de Gedenkplek in het Wilhelminabos hersteld. De afgelopen dagen is hard gewerkt om de mooie, troostrijke plek zoveel mogelijk in originele staat te herstellen.

Kennisgeving “De Graafschap” te Biddinghuizen

Kennisgeving voor aanmelding deelname aan selectieprocedure bouw van 32 woningen (18 rijwoningen en 14 2/1 kapwoningen) in uitbreidingsplan “De Graafschap” te Biddinghuizen.