Actueel

RSS

‘Afval scheiden begint bij jezelf’

Wethouder Lazise Hillebregt bedankt de gezinnen, die officieel benoemd werden tot ambassadeur van de campagne, voor hun enthousiasme en betrokkenheid bij de campagne ‘We gaan voor 100 procent afval scheiden’.

Collegeprogramma Dronten biedt  bouwstenen met ambitie

‘Onze inwoners, ondernemers en maatschappelijke partners vormen altijd het vertrekpunt van ons handelen’, daarmee opent het college van B. en W. van Dronten het nieuwe collegeprogramma voor de periode 2022-2026

Global Goals vlag gehesen

Wethouder Lasize Hillebregt van de gemeente Dronten heeft vrijdagochtend 23 september, samen met lokale partners de Global Goals vlag gehesen. De Global Goals Vlaggendag heeft als doel om te laten zien dat gemeenten over de hele wereld zich inzetten om wereldwijde duurzaamheidsdoelen te bereiken.

Bouw MFC Swifterbant officieel van start

oensdag 21 september gaven gemeente Dronten, Jorritsma Bouw en Oost Flevoland Woondiensten (OFW) officieel het startsein voor de bouw van het Multifunctioneel Centrum (MFC) en 30 sociale huurappartementen in Swifterbant.

Milieustraat 28 en 29 september gesloten

De milieustraat in Dronten is gesloten op woensdag 28 en donderdag 29 september vanwege groot onderhoud. Zo worden er bijvoorbeeld nieuwe aan- en afmeldzuilen geplaatst.

Flevoland vraagt je om advies over klimaatbeleid

Als jij het zou mogen zeggen in Flevoland, welke keuzes moeten we dan maken over klimaatbeleid? Doe daarom mee met het onderzoek en ga naar www.flevoland.raadpleging.net.

Meet and greet zorgaanbieders

Op 15 september kwamen alle aanbieders en de gidsen samen in de Meerpaal om te spreken over de nieuwe contracten. Door meer samen te werken willen we beter aansluiten bij de vragen van onze inwoners.

Hoe ervaart u de coronapandemie?

Praat mee in een vragenlijst over de coronapandemie.