Actueel

RSS

Flevolandse inwoners, ondernemers, organisaties en overheden 24 juni in gesprek over ontwikkeling Flevoland naar 2050

Voor welke toekomstige keuzes staat Flevoland? Wat kan en wil Flevoland bijdragen aan de ontwikkeling van Nederland? Op 24 juni tijdens de middag, genaamd ‘Samen de boer op’, gaan inwoners, bestuurders, raads- en statenleden, leden van het waterschapsbestuur, ondernemers en maatschappelijke organisaties van Flevoland samen verkennen hoe hiermee om te gaan.

Opvanglocatie De Rede 58/60 Dronten open

Na een grondige verbouwing is het voormalige Rabobank gebouw in Dronten, op De Rede 58/60, gereed om vluchtelingen uit Oekraïne op te vangen.

Stichting Dronten Marketing officieel van start

De officiële aftrap betekent verdere professionalisering van de marketing van Dronten.

Jubilerende gemeenteraad benoemt 35ste wethouder en 160ste raadslid

Jubilerende gemeenteraad benoemt 35ste wethouder en 160ste raadslid

De Wisselwandeling op begraafplaats Dronten

Gemeente Dronten organiseert samen met Volatus Uitvaartzorg en Yarden op woensdag 15 juni 'De Wisselwandeling'. De wandeling bevat mooie, verdrietige en bijzondere verhalen en informatie over alle zaken rondom begraven.

Rond de zomer 2022 weer startersleningen verwacht

ten heeft besloten om weer Startersleningen in te voeren, als onderdeel van ‘Actieplan; Vergroten aanbod betaalbare woningen voor koopstarters’.

Hulp gezocht bij inrichten opvanglocatie

Wil jij helpen bij de inrichting van de opvanglocatie aan De Rede 58?

Gedicht stadsdichter 4 mei

Gedicht van stadsdichter Marjolein Westendorp over 4 mei.

Naturalisatieceremonie

Na anderhalf jaar was het vandaag zover: de eerste naturalisatieceremonie sinds corona in de raadzaal van het gemeentehui

Samen bouwen aan de Toekomst!

Op 12 mei treedt het nieuwe college aan. CDA, Leefbaar Dronten, SP en D66 hebben elkaar gevonden. In de gemeenteraad is de coalitie goed voor 16 van de 27 raadszetels. Op maandag 2 mei presenteerden de coalitiepartners hun coalitieakkoord op hoofdlijnen.