Terug naar het overzicht

Feestelijke fietstocht met oog op comfortabel wonen

Wethouder Ton van Amerongen en directeur Noek Pouw van woningcorporatie Oost Flevoland Woondiensten zijn samen op de fiets gesprongen om bewoners te verrassen. De heren namen beiden een aantal tasjes mee in de fietstassen om deze aan bewoners in Dronten te geven.

In de energiebespaartassen zitten de energiebesparende goodies die deze bewoners zelf uitgezocht hebben op de website van het energieloket. Met de inmiddels afgetrapte campagne willen de gemeente Dronten, OFW en HBV woningeigenaren en huurders inspireren om comfortabeler en energiezuiniger te wonen.

De gratis energiebespaartas kunt u laten vullen met onder andere tochtstrips, led lampen, wasdrogerballen en een waterbespaarset. U kunt uw eigen tas samenstellen via de website van Energieloket Flevoland.

Energieloket Dronten helpt!

Kom langs op een inloopspreekuur bij het loket in Biddinghuizen, Dronten of Swifterbant. Energieloket Dronten adviseert u graag bij het energiezuiniger maken van uw woning. Kijk voor de openingstijden op we de website van Energieloket Flevoland.

Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag. Energieloket Flevoland helpt