Terug naar het overzicht

Zomers diner met een Italiaans tintje in Swifterbant

Op 21 juni is het de langste dag van het jaar, ook wel de dag van de Zonnewende genoemd. Reden voor Vraagelkaar om een leuk evenement in Swifterbant te organiseren. Een zomers diner voor inwoners uit Swifterbant die wel wat gezelligheid en aandacht kunnen gebruiken.

Vraagelkaar vindt dat er veel mensen zijn die net een beetje meer aandacht verdienen. Ben je alleen of voel je je alleen en vind je het leuk om andere mensen te ontmoeten uit je eigen dorp? Misschien zelfs nog leuke afspraken met elkaar te maken na deze avond? Dan ben je van harte welkom!

Vraagelkaar is een beweging die buurtgenoten aan elkaar verbindt voor een gelijkwaardig duurzaam contact. Dat werkt goed in de preventie tegen en in de aanpak van eenzaamheid maar ook voor andere problemen. Wat onderscheidt ons van bijvoorbeeld een welzijnsorganisatie? Wij zijn daar waar de mensen zijn. Op straat, bij de supermarkt en op de markt.

Zo kun je ons op 21 juni dus vinden in Pizzeria Picasso in Swifterbant! Het bestuur van Kringloopwinkel POOK Swifterbant steunt ons gedachtengoed en draagt ook een financieel steentje bij aan dit evenement.

Samen met Pizzeria Picasso Swifterbant en Kringloopwinkel POOK nodigen wij je graag uit voor een gezellige maaltijd.

Het programma:

16:30 – 17:00 uur            Ontvangst en registratie

17:00 uur                           Wij vertellen je wat “Vraagelkaar” is en
                                            wat wij eventueel voor jou kunnen betekenen

17:05 uur                           Genieten van een heerlijke maaltijd inclusief drankjes

18:30 uur                           Iedereen vertrekt weer huiswaarts

Uiteraard willen wij graag weten op hoeveel gasten we mogen rekenen, vandaar dat we je vragen je aan te melden dat kan via dronten@vraagelkaar.nl of 088-7878901. Je mag jouw portemonnee thuislaten, samen met onze partners bieden wij je deze maaltijd heel graag gratis aan. Zien wij je woensdag 21 juni bij Picasso in Swifterbant? (Zuidsingel 50-52)