Terug naar het overzicht

Inspiratiesessie 'Dealen met een dynamische arbeidsmarkt'

Voor veel ondernemers is het een uitdaging om aan geschikt personeel te komen. Toch zijn er ook genoeg bedrijven die er geen last van hebben. Hoe komt dat? En hoe kun jij als MKB-ondernemer omgaan met deze dynamische arbeidsmarkt? Leer van de ervaringen van anderen en meld je aan voor de inspiratiesessie voor MKB-ondernemers in Dronten, Noordoostpolder en Urk op 23 november 2022.

De bijeenkomst wordt gegeven door twee regisseurs van het project NLwerktaanwerk. Dit is een initiatief van Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk!, VNO-NCW en MKB-Nederland. Het doel van het project is het vernieuwen van de arbeidsmarkt en het vergroten van het bewustzijn van ondernemers.

Deze bijeenkomst is voor alle ondernemers in Dronten, Noordoostpolder en Urk en wordt je aangeboden door WSP Flevoland, samen met haar partners UWV, de WerkCorporatie, de gemeente Dronten, Urk Werkt! en Flevoland Werk!.

Praktische informatie
De inspiratiesessie voor MKB-ondernemers is op woensdag 23 november 2022 van 15:00 tot 18:00 uur, inclusief een netwerkborrel. De locatie is Deelwerk NOP aan de Randweg 25 in Emmeloord. Let op: vol is vol, dus meld je snel aan.

Aanmelden
Mail je naam, de naam van je bedrijf en je mobiele nummer naar administratie@werkcorporatie.nl. Heb je een urgent personeelsvraagstuk? Geef het dan alvast door en dan nemen we je vraag mee in het programma.