Terug naar het overzicht

Bijeenkomst Inkoop en aanbesteding

Gemeente Dronten en Ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD) organiseren op 7 oktober a.s. een bijeenkomst voor ondernemers uit de gemeente Dronten waarin het thema inkoop en aanbesteden aan de orde komt.

Aanleiding

In het begin van dit jaar heeft OVDD een enquête uitgezet onder ondernemers. Deze ging met name over het inkoop- en aanbestedingsbeleid in onze gemeente. Er waren / zijn hierover veel onduidelijkheden bij ondernemers. Als opvolging hiervan is er voor de zomer een gesprek geweest met een vertegenwoordiging van OVDD bestuur en de gemeente. En naar aanleiding daarvan organiseren we donderdag 7 oktober een kennissessie over inkoop en aanbesteden. Eerder dit jaar was vanwege de maatregelen niet haalbaar.

Inhoudelijk deel

Erik Dunnewind, Strategisch inkoop adviseur van de gemeente Dronten, zal uitleg geven en u als ondernemer meenemen in hoe het werkt en welke mogelijkheden er zijn. Daarnaast zal ook Hans Bakker van MKB-Nederland aanwezig zijn, hij is coördinator lokale lobby/regiomanager Beter Aanbesteden. Tevens kunt u kennis maken met Jacques van den Bosch, accountmanager en met Erwin Riedstra, beleidsmedewerker.

Ontmoeting met mede-ondernemers

De kennissessie is daarnaast ook een ontmoetingsmoment met andere ondernemers. Er is namelijk gelegenheid om mee te eten en na afloop deel te nemen aan de netwerkborrel.

Locatie

Locatie is het nieuwe MFG De Binding in Biddinghuizen, waarvan OVDD-lid Henk Slump (Slump Catering & Events) exploitant is en horecagelegenheid De Buurman heeft. Deze bijeenkomst is een prachtige gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden die dit MFG voor u heeft. Tijdens de avond is het mogelijk om een rondleiding door het gebouw te krijgen.

Programma

Inloop vanaf 17:45 uur

18:00 uur Welkom en samen eten (en gelegenheid tot netwerken)

18:45 uur Inloop van wie niet mee-eet

19:00 uur Informatiedeel, interactief en informatief

20:00 uur netwerkgelegenheid / borrel

Ca 21:00 uur einde

Aanmelden

Aanmelden is gewenst (zeker wanneer u mee-eet) en kan via het formulier op de website van OVDD: https://www.ovdd.nl/inkoop-en-aanbesteden-hoe-werkt-dat-/

Wanneer u mee wilt eten ontvangen wij uw aanmelding uiterlijk maandag 4 oktober.

Goed om nog te weten:
– De organisatie volgt de richtlijnen vanuit de overheid waar het gaat om het gebruik van de CoronaCheckApp.
– Heeft u zich aangemeld en bent u toch verhinderd? Laat het z.s.m. weten via info@ovdd.nl. Voor niet tijdig afmelden voor het eten geldt een no-show regeling van € 15 p.p. Onvoorzien daargelaten uiteraard.