Terug naar het overzicht

Informatiebijeenkomst ondernemers

Ben je ondernemer en heb je een vergunning nodig? Bijvoorbeeld voor bouwen, verbouwen, het organiseren van een groot evenement. Hoe je voor je plannen een vergunning aanvraagt, verandert per 1 januari 2024. We organiseren op 13 en 14 november twee bijeenkomsten voor ondernemers waar we vertellen wat er wijzigt. 

Op 1 januari 2024 gaan de Omgevingswet en de Wet Kwaliteitsborging in. In dit nieuwe proces leg je je plan voor aan de gemeente, waarna meerdere partijen om tafel gaan om je plan te bespreken. Zo wordt het proces sneller, beter haalbaar en persoonlijker.

Op 13 en 14 november organiseren we bijeenkomsten voor ondernemers over de omgevingswet en de gevolgen daarvan. We leggen dan het nieuwe proces uit van het aanvragen van vergunningen. Je kunt je vragen stellen aan specialisten en netwerken met andere ondernemers.

De inloop is vanaf 19.00 uur, om 19.30 start het inhoudelijk gedeelte en we eindigen rond 21.30. De locatie is het gemeentehuis, De Rede 1 in Dronten.

Ben je erbij? Meld je snel aan bij secretariaatGO@dronten.nl, want vol = vol.

De bijeenkomsten vallen in de Week van de Ondernemer. Zo organiseren we op woensdag 15 november een masterclass over open-hiring, gegeven door Loes de Volder van de webshop Mamaloes. Klik hier voor meer informatie.