Terug naar het overzicht

Brand aan De Hunze (Dronten)

Vannacht heeft er een brand gewoed aan De Hunze, op het industrieterrein Business Zone Delta in Dronten. De nabluswerkzaamheden vorderen gestaag. De hulpdiensten schakelen terug naar ‘routine’. De berichtgeving over de brand stopt nu dan ook. Hieronder kunt u de berichtgeving nalezen.

Vanwege de brand is de GGD-teststraat vandaag (zondag) gesloten.

Zondag 29 augustus 2021, laatste update:
De nabluswerkzaamheden aan de Hunze in Dronten vorderen gestaag. In de omgeving van het pand kan nog rook waarneembaar zijn. De hulpdiensten schakelen terug naar “routine”.

Gemeente Dronten gaat eventuele asresten die op de openbare weg terecht zijn gekomen tijdens de brand, opvegen. Asresten die op particulier terrein terecht zijn gekomen kunnen in plastic verpakt bij het restafval. Bij contact na de tijd handen wassen.

Zondag 29 augustus 2021, 8.54 uur:
Door de iets veranderende windrichting trekt de rook van het nablussen aan De Hunze 8 nu meer over het centrum van Dronten. Heeft u hier last van, houd dan ramen en deuren gesloten.

Zondag 29 augustus 2021, 8.04 uur:
Vannacht heeft er een brand gewoed op het industrieterrein in Dronten aan De Hunze. De rook trok over het industrieterrein. Het sein brand meester is gegeven. Er zijn geen slachtoffers.