Terug naar de vorige pagina

Christine Huisjes-Venema

Christine Huisjes-Venema

Jullie hebben de trouwambtenaren van de gemeente Dronten gevonden! Van harte gefeliciteerd met jullie voornemen om te gaan trouwen of jullie partnerschap te laten registreren!

En zo’n bijzonder en heuglijk moment in jullie relatie moet gevierd worden. Want hoe klein of hoe groot jullie het ook willen laten zijn, deze ceremonie markeert een belangrijk punt in jullie leven. Het verankert jullie toekomst met elkaar.

Ik vind het altijd heel bijzonder om hier onderdeel van uit te mogen maken en samen met jullie te kijken wat jullie wensen zijn voor de huwelijks- of partnerschapsceremonie. Ik hou ervan om naar jullie verhalen over elkaar te luisteren en dat dan om te zetten in een persoonlijke, herkenbare toespraak  voor jullie en jullie gasten. Met waar dat kan aangevuld met nog wat anekdotes uit de familie- en vriendenkring. Want af en toe een kwinkslag houdt het luchtig!

Verder kijken we samen ook goed naar de praktische kant van de ceremonie. Zijn er bijvoorbeeld kinderen aanwezig? Leuk! Dan verzorgen we daar ook een speciaal moment voor. Wat willen jullie allemaal wel en wat vooral niet in de ceremonie laten terugkomen.. jullie hebben de regie. Ik help jullie bij het in kaart brengen van alles, zodat jullie goed voorbereid zijn.

Sinds de zomer van 2022 mag ik dit prachtige beroep uitoefenen in een heel leuk team van trouwambtenaren in onze mooie gemeente. En het is geweldig leuk om te doen!

Ik ben zelf een echte poldervrouw. Weliswaar geboren in Friesland, maar opgegroeid in de polder en ik heb inmiddels in alle drie de dorpen van de gemeente Dronten gewoond. Ik ben getrouwd en ben moeder van twee zonen.

Ik zie er naar uit jullie te mogen ontmoeten. Vooral heel veel plezier alvast met de voorbereidingen voor jullie Grote Dag!