Bedrijventerreinen Dronten

Agripark

Dronten heeft een specifieke locatie voor ondernemers in de zakelijke dienstverlening in de groene sector: het Agripark. De concentratie op het Agripark van agrarisch gelieerde bedrijven in combinatie met de een hoger onderwijsinstituut en kennisinstellingen, is aantrekkelijk uit oogpunt van synergie.

Business Zone Delta

Ten noord-westen van de Hanzelijn ligt bedrijventerrein Business Zone Delta. Op terrein zijn alleen nog kavels uitgeefbaar in de kantorenstrook. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Jacques van den Bosch, telefoonnummer 14-0321 of emailadres: j.van.den.bosch@dronten.nl.

Hanzekwartier

Het Hanzekwartier wordt de dynamische verbindingszone tussen de nieuwe stationsomgeving en het centrum van Dronten.

Kantoorvilla’s in het groen

Kantoren met een representatieve uitstraling die zich niet direct in het centrum willen vestigen of op één van de bedrijventerreinen, kunnen in Dronten een bijzondere locatie vinden.

Poort van Dronten

Poort van Dronten is het nieuwste bedrijventerrein in Dronten en grenst aan de westelijke kant van bedrijventerrein Business Zone Delta. Het terrein heeft een bruto oppervlakte van ca. 30 hectare en ca. 19 hectare netto direct uitgeefbaar. Het terrein heeft een natuurlijke afsluiting met water, de spoorlijn en de N 307. De prijzen variëren afhankelijk van de locatie tussen de € 96,00 en € 111,00.
Bedrijventerrein Poort van Dronten is direct gesitueerd langs de vernieuwde N 307 (de oost-westverbinding van Alkmaar tot Zwolle). De N 307 mondt in de gemeente Dronten uit in een rotonde tegen het bedrijventerrein aan en loopt door in de ontsluitingsweg naar Dronten. Het terrein wordt geflankeerd door een grote waterpartij. Rondom dit water komen een aantal ‘flauwe’ oevers met zuilvormige bomen zodat het terrein een groene uitstraling heeft en ook aan waterbergingseisen voldoet. In de waterplas is ruimte gereserveerd voor bedrijveneilanden. Meer informatie vindt u op de site van de Poort van Dronten.