Stage lopen bij gemeente Dronten

Gemeente Dronten geeft je de ruimte om ervaring en kennis op te doen. Bij ons leer je om in de praktijk zelfstandig te functioneren en om je te ontwikkelen in je vakgebied. Je leert verantwoordelijk om te gaan met taken die passen bij jouw opleiding. Hierbij kun je denken aan een meeloopstage, snuffelstage of een afstudeeropdracht op verschillende opleidingsniveaus.

Aanbod

We willen jou zo goed mogelijk begeleiden, daarom kijken wij realistisch per periode of het mogelijk is om een stagiair(e) aan te nemen. Dit is per team en per periode verschillend.

Gokje wagen?

Twijfel je of je ervaring op kan doen bij ons met jouw opleiding, maar wil je toch een gokje wagen? Stuur dan een mail naar vacature@dronten.nl.

Wij bieden stages aan binnen verschillende vakgebieden. Je komt in een leuk team terecht met vakkennis, zodat zij jou goed kunnen begeleiden en helpen met ontwikkelen. Wij bieden een stagevergoeding aan op opleidingsniveau.

Wij zijn op zoek naar stagiairs op mbo, hbo en wo niveau van diverse opleidingen.

Stagiairs zijn bij ons verplicht om een VOG te hebben of aan te vragen voor de stage. Naast de verplichting van de VOG, moet je ook een ambtenaarsbelofte afleggen. Hiermee verklaar en beloof je dat je goed omgaat met het werken vanuit de 4 v’s. Vertrouwen, vakmanschap, vernieuwingskracht en verbinding.

Trainee

Wij werken samen met verschillende organisaties, zoals de Talentenregio. De Talentenregio biedt traineeprogramma’s aan. Tijdens het programma word je begeleid om de veranderingen binnen de overheid vorm te geven. We dagen trainees uit om met hun talenten een frisse blik te werpen op vertrouwde patronen. Kijk hier voor meer informatie over de traineeships.

Ik heb het erg naar mijn zin als stagiaire op de communicatieafdeling. Je weet aan het begin van de dag nooit hoe je dag loopt. De diversiteit maakt het iedere dag weer spannend en je raakt nooit verveeld!

Quinty van Breda

Zie ook