Ons verhaal

Onze visie op dienstverlening

Ons verhaal komt tot stand uit onze visie, de basis van waaruit wij werken. Als gemeente ben je er voor de inwoners en ondernemers. Daarom is een goede dienstverlening belangrijk. Sterker nog, wij streven met elkaar een excellente dienstverlening na.

Dronten is zien, doen en beleven

Gemeente Dronten bestaat uit de drie dorpen Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant. Wil je weten wat daar allemaal te doen is? Ga dan naar de website van Dronten Marketing. Hier vind je interessante informatie over wonen, leren, ontspannen en ondernemen in gemeente Dronten.

Dronten Ontwikkelt

Dronten gaat geleidelijk groeien naar 60.000 inwoners in 2050, met een focus op zes ontwikkellocaties voor woningbouw. Dat staat in de visie ‘richting aan groei’. 

Je kunt je vast voorstellen dat er aardig wat werkzaamheden uit deze ontwikkeling vloeien. Houd dit dus in de gaten!

Het verbouwde Huis van de Gemeente

In 2021 is het gemeentehuis verbouwd. Burgemeester Gebben kreeg de eer om het gemeentehuis na veertien maanden verbouwen weer te heropenen. Bekijk snel even deze video, want dan krijg je meteen een preview van misschien wel jouw nieuwe werkplek!

Hr-adviseur: “In het Huis van de Gemeente werken de meeste medewerkers en bestuurders, vergadert de gemeenteraad en ontvangen we inwoners aan onze balies.

Het unieke aan het Huis van de Gemeente is dat het is ingericht om activiteitgericht te werken, onze manier van werken. Activiteitgericht werken betekent dat je een werkplek zoekt die het beste past bij de activiteiten die je op dat moment uitvoert. Je kunt kiezen voor een werkplek die rustig is, met ruis of met reuring.”