Neem jij de ruimte in Dronten?

De gemeente Dronten is een jonge gemeente met lef. Een betrekkelijk jonge gemeente met een tastbare geschiedenis van pioniers die de ruimte nemen. Die traditie omarmen wij van harte en nemen we mee in onze werkwijze.

Vakmanschap | Verbinding | Vertrouwen | Vernieuwingskracht

Als dienstverlenende organisatie staan we met ruim 350 betrokken collega’s midden in de samenleving. We werken samen aan een groeiende en sterke gemeente. We zetten ons vakmanschap in om initiatief de ruimte te geven, groei en ontwikkeling te stimuleren en dromen waar te maken. We spelen graag een verbindende rol, waarop inwoners, samenwerkingspartners en ondernemers kunnen vertrouwen. Onze vernieuwingskracht blijkt uit het samen pionieren, vernieuwen en mogelijk maken.

Als collega’s op alle niveaus kennen we elkaar. We zoeken telkens contact met elkaar en met onze stakeholders. De lijnen zijn kort. Bij alles wat we doen gaan we uit van toegevoegde waarde en mogelijkheden voor verbetering. We willen uitdrukkelijk een lerende organisatie zijn. Dat betekent dat we openstaan voor feedback. En dat we jou als medewerker graag de ruimte geven om je te ontwikkelen. Onze managers helpen jou vanuit dienend leiderschap. En onze Dronten Academie biedt jou de mogelijkheid om je inhoudelijk te laten uitdagen.

Passen deze omgeving en onze ambities bij jou? Dan leren we jou graag kennen!

Dronten geeft je de ruimte!

Ieder mag in zijn eigen rol, zijn eigen kwaliteiten toevoegen. Dat voel ik in Dronten en daar ben ik heel erg trots op

– Nynke Bremer (teammanager financiën, planning, control en inkoop)

Podcast – Festivals & Evenementen