Terug naar het overzicht

Afronding parkeergarage Suydersee (update)

Update: De werkzaamheden voor het onderhoud parkeergarage SuyderSee lopen uit. De verwachting is dat de parkeergarage woensdag 9 februari weer open kan. Dank voor uw begrip.

In de periode vanaf 31 december 2021 en 1 februari 2022 wordt de parkeergarage in winkelcentrum Suydersee in Dronten opgeknapt. De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken en schilderen van de plafonds, wanden, kolommen, uitgangen en trapopgangen. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren wordt de parkeergarage in die periode tijdelijk gesloten. 

Wethouder Korting: ‘Na verkeersmaatregelen in de centra van Swifterbant en Biddinghuizen starten we nu met het actieplan voor ons prachtige winkelcentrum in Dronten. Het opknappen van de parkeergarage is een jarenlange wens die leeft bij ondernemers en winkelend publiek. We vragen begrip voor de eventuele overlast en proberen deze zoveel mogelijk te beperken.’

De toegang van de garage voor autoverkeer en de in- en uitgangen van de traphuizen zijn vanaf 31 december afgesloten. Alle gebruikers worden verzocht om hun voertuigen vóór 31 december buiten de garage te parkeren. Deze werkzaamheden komen voort uit het actieplan voor het winkelcentrum Dronten dat door de gemeenteraad is vastgesteld. Het verbeteren van de parkeergarage is het startmoment voor de diverse werkzaamheden die gepland zijn om de kwaliteit van de openbare ruimte in het winkelgebied de komende tijd te verbeteren. Daarbij gaat de aandacht met name naar het oudere deel van het winkelcentrum.