Terug naar het overzicht

Junior Cyber Agents gezocht: inloopmiddagen digitale veiligheid

Kom naar de bieb op 12, 13 of 14 oktober

Cybercriminaliteit is een groeiend probleem, ook in gemeente Dronten. Daarom doen wij mee aan HackShield. Samen met politie Dronten roepen we via deze video kinderen van 8 tot en met 12 jaar op om het spel HackShield te spelen. Spelenderwijs leren zij hiermee om zichzelf en hun omgeving te beschermen tegen cybercriminelen. Zo worden kinderen digitaal vaardige Cyber Agents die online gevaar herkennen en kunnen voorkomen.

Inloopmiddagen over digitale veiligheid
Op dinsdag 12, woensdag 13 en donderdag 14 oktober zijn er in de FlevoMeer bibliotheken inloopmiddagen over digitale veiligheid. Iedereen, jong of oud is van harte welkom! Speciaal voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar staan er computers en tablets waarop de game HackShield gespeeld kan worden. Ook kan kennis worden gemaakt met jongerenwerkers, agenten en BOA’s van de gemeente Dronten. Zij kunnen meer vertellen over digitale veiligheid en helpen kinderen op weg in de game. Voor een leuke selfie staan zij ook klaar.

  • Dinsdag 12 oktober: Swifterbant, 15:00-17:00 uur
  • Woensdag 13 oktober: Biddinghuizen, 15:00-17:00 uur
  • Donderdag 14 oktober: Dronten, 14:00-17:00 uur

Lukt langskomen niet? Kijk dan op www.joinhackshield.nl/gemeente/dronten voor meer informatie over de game of download de app voor smartphone en tablet. De beste Cyber Agents van de gemeente Dronten worden in december officieel gehuldigd en dingen tegelijkertijd mee naar de titel beste Cyber agent van Noordelijk Flevoland. Wil je meteen aan de slag meld je dan aan via www.joinhackshield.nl of download de app.